Tempo di Preparazione: 20 min
Tempo di Cottura: 45 min
Tipo di Pasto:
Antipasti
Contorni
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Vinegar and Salt Sweet Potato Wedges
Sweet potato fries with a twist.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Peel sweet potatoes and cut length wise into 8 wedges.
- In a large saucepan over high heat, heat the vinegar, sugar, butter, salt, red pepper flakes and water to a boil.
- Remove the pan from the heat, and add the potato wedges. Toss to coat.
- Spread the potato wedges evenly on a foil lined baking sheet.
- Place in oven and roast, turning wedges occasionally for 45 minutes or until the potatoes are very tender and the glaze thickens.
- Remove from oven and sprinkle with additional salt if desired.
105 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
These are amazing!
15 gen 14 da utente: Pennytuc
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how many grams are in 1 serving to follow the nutritional facts here?
07 ago 12 da utente: effeneh
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 161 calorie in 1 porzione di Vinegar and Salt Sweet Potato Wedges.
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Divisione Calorie: 11% gras, 84% carb, 5% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
673 kJ
8%
161 kcal
Grassi
1,97g
3%
Grassi Saturi
1,226g
6%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,506g
Grassi Polinsaturi
0,097g
Carboidrati
33,76g
13%
Zuccheri
17,52g
19%
Fibra
4,1g
Proteine
2,06g
4%
Sale
2,12g
35%
Colesterolo
5mg
Potassio
478mg
24%
Divisione Calorie:
Carboidrati (84%)
Grassi (11%)
Proteine (5%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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