Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: welcaro
Stuffed Peppers Greek Style
Vegan stuffed green peppers.
Ingredienti
Preparazione
- Cook meatless crumbles, mushroom, garlic, and half the tomatoes in a large nonstick skillet over medium heat for 5 minutes or until heated, stirring frequently.
- Stir in cooked orzo and feta cheese.
- Cut peppers in half lengthwise. Spoon mixture into peppers.
- Put remaining tomato into 8" square baking dish, top with peppers, cover.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes until heated through.
123 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Cheese isn't VEGAN... This recipe needs to be removed and put in vegetarian category
27 ago 13 da utente: skinny76girl
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Vegan? Really? Since when is Feta cheese vegan?
25 feb 13 da utente: merm
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Misleading, it's not vegan if it contains cheese.
28 mag 12 da utente: livinglean
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 220 calorie in 1 porzione di Stuffed Peppers Greek Style.
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Divisione Calorie: 5% gras, 59% carb, 36% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
918 kJ
11%
220 kcal
Grassi
1,46g
2%
Grassi Saturi
0,058g
0%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,006g
Grassi Polinsaturi
0,082g
Carboidrati
35,71g
14%
Zuccheri
5,27g
6%
Fibra
7,2g
Proteine
21,81g
44%
Sale
1,35g
22%
Colesterolo
2mg
Potassio
629mg
31%
Divisione Calorie:
Carboidrati (59%)
Grassi (5%)
Proteine (36%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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