Savory Roasted Vegetables
Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Contorni
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: LuC2
Savory Roasted Vegetables
A great side dish that uses up the vegetables in your fridge or serve over brown rice or whole wheat couscous to make a hearty vegan meal.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat over to 400 °F (205 °C). Wash all vegetables and cut/cube to even 1" pieces, carrots cut diagonally and leave the green beans whole.
- Pour all vegetables into a very large bowl. Add olive oil over the bowl and drop in the dry seasonings. Mix well using clean hands or a large wooden spoon.
- Spread raw vegetables evenly on two, 15"x20" baking sheets. Add both pans to oven and roast for 20 minutes. Give vegetables a stir with wooden spoon and switch the rows for the pans. Roast another 20-25 minutes. Check potatoes with fork as indicator of cooked. When potatoes are ready, so is everything else.
- Note: No green beans? Use broccoli. Only one yellow squash? Toss in a cubed eggplant instead. Looking for Moroccan flavor? Ditch the steak seasoning for Garam Masala. Extremely tasty and versatile recipe.
45 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
This was very tastey and very easy to make!
16 apr 14 da utente: Frazzemrat
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Contorni
Pranzo
Ultime Ricette
Salame a base vegetale con cannellini.
|
Colazione veloce da preparare.
|
Semplice, senza farina e delizioso.
|
Dolce, umido e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 179 calorie in 1 porzione di Savory Roasted Vegetables.
|
|
Divisione Calorie: 35% gras, 55% carb, 10% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
751 kJ
9%
179 kcal
Grassi
7,22g
10%
Grassi Saturi
1,046g
5%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
5,016g
Grassi Polinsaturi
1,102g
Carboidrati
25,62g
10%
Zuccheri
5,25g
6%
Fibra
4,4g
Proteine
4,88g
10%
Sale
0,39g
7%
Colesterolo
0mg
Potassio
754mg
38%
Divisione Calorie:
Carboidrati (55%)
Grassi (35%)
Proteine (10%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|