Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 25 min
Tipo di Pasto:
Contorni
Pane & Prodotti da Forno
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: LuC2
Double Corn Cake Muffins
Like my grandmother's sweet cornbread with less sugar, a hint of corn niblets and half the fat.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Grease 12-cup muffin tin with nonstick spray.
- Stir together whole wheat flour, all purpose flour, sugar, cornmeal, baking powder, and salt together in a large mixing bowl.
- Add cream style corn, eggs, applesauce, and milk to the flour mixture and stir until just blended.
- Fill muffin tins full of batter (to the top, but not overflowing).
- Bake in the preheated oven until a toothpick inserted into the center of a muffin comes out clean, 25-30 minutes.
- Cool in the pans for 10 minutes before removing to cool completely on a wire rack or serve warm.
- Note: try turbinado or brown sugar in place of granulated sugar for more molasses flavor. These muffins go well with any vegetarian chili or meat stew. Be creative...split a muffin, top with shredded BBQ and serve with a green salad for a complete meal.
14 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Contorni
Pane & Prodotti da Forno
Ultime Ricette
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Ricetta per la colazione facile e veloce.
|
Snack dolce, morbido e delizioso.
|
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 191 calorie in 1 porzione di Double Corn Cake Muffins.
|
|
Divisione Calorie: 14% gras, 75% carb, 12% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
799 kJ
10%
191 kcal
Grassi
3,02g
4%
Grassi Saturi
1,236g
6%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,532g
Grassi Polinsaturi
0,119g
Carboidrati
36,82g
14%
Zuccheri
12,37g
14%
Fibra
2g
Proteine
5,78g
12%
Sale
1,06g
18%
Colesterolo
37mg
Potassio
149mg
7%
Divisione Calorie:
Carboidrati (74%)
Grassi (14%)
Proteine (12%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|