Tempo di Preparazione: 15 min
Tipo di Pasto:
Insalate e Condimenti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: carmelly ![](https://m.ftscrt.com/static/member/593783ba-06d2-49cc-8b4f-79fb2b4606cc_tiny.jpg)
Curried Turkey Salad
With curry like spices this mouth-watering creamy turkey salad will become a favorite.
Ingredienti
Preparazione
- Cook the turkey breast ahead of time and cut into small pieces. (I like to poach it and then squeeze out the excess water when cubing or shredding.) Place turkey in a large bowl.
- Chop the eggs, pickles, celery and apples into small cubes and add to the bowl with the turkey.
- Add the almonds, ground or sliced to your preference.
- Whisk together the mayonnaise, lemon juice, and spices (salt, curry powder, ginger, nutmeg) and then pour over turkey mixture.
- Stir well, making sure to fold over from the side to avoid crushing the ingredients.
42 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Insalate e Condimenti
Pranzo
Ultime Ricette
Dessert o spuntino umido, delizioso e ipocalorico.
|
Dolce, morbido e gustoso.
|
Dessert gommoso e delizioso o come spuntino.
|
Snack leggero, gustoso e leggermente dolce.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 201 calorie in 1 porzione di Curried Turkey Salad.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 44% gras, 29% carb, 27% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
839 kJ
10%
200 kcal
Grassi
10,12g
14%
Grassi Saturi
1,185g
6%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
4,185g
Grassi Polinsaturi
3,465g
Carboidrati
14,69g
6%
Zuccheri
8,56g
10%
Fibra
3g
Proteine
13,95g
28%
Sale
2,94g
49%
Colesterolo
95mg
Potassio
375mg
19%
Divisione Calorie:
Carboidrati (29%)
Grassi (44%)
Proteine (27%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|