Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 7 min
Tipo di Pasto:
Dolci
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
A thin, chewy cross between a peanut butter cookie and a gingersnap.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 350° F (175° C).
- Spray 2 large cookie sheets with cooking spray and set aside.
- In a medium bowl, mix together both flours, baking soda, 1 tsp cinnamon, ginger, allspice and salt. Set aside. Combine granulated sugar and cinnamon in a small bowl and set aside.
- In another medium bowl, beat together brown sugar, peanut butter and margarine. Add molasses, egg and vanilla. Beat together until smooth.
- Using a wooden spoon, stir flour mixture into peanut butter mixture. The dough will be very, very stiff. Using your hands, shape the dough into slightly smaller than ping pong sized balls. Roll balls in the cinnamon/sugar mix.
- Place on cookie sheets about 1" to 2" apart and flatten slightly with a fork. (The cookies will spread out while baking.)
- Bake cookies for 7 minutes. They will appear undercooked, but will firm up as they cool on a wire rack. Don't overbake! The cookies should be chewy in the middle and slightly crisp on the outside.
135 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Dolci
Spuntini
Ultime Ricette
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Ricetta ricca, morbida e senza farina.
|
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Una ricetta deliziosa, semplice e ricca di fibre.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 85 calorie in 1 porzione di Ginger Peanut Snap.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 16% gras, 76% carb, 8% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
354 kJ
4%
85 kcal
Grassi
1,55g
2%
Grassi Saturi
0,38g
2%
Grassi Insaturi
0,003g
Grassi Monoinsaturi
0,668g
Grassi Polinsaturi
0,432g
Carboidrati
16,44g
6%
Zuccheri
10,61g
12%
Fibra
0,6g
Proteine
1,82g
4%
Sale
0,28g
5%
Colesterolo
9mg
Potassio
96mg
5%
Divisione Calorie:
Carboidrati (76%)
Grassi (16%)
Proteine (8%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|