Warm Spinach & Pepper Salad
Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 5 min
Tipo di Pasto:
Insalate e Condimenti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
Warm Spinach & Pepper Salad
A delightful low carb salad with a beautiful blend of spinach, bell peppers and feta
Ingredienti
Preparazione
- Heat oil in a large skillet over medium-high heat.
- Add peppers and sauté for 1 minute, turn heat down to medium and continue sautéing for 3 minutes.
- Add garlic and lemon juice sauté for 30 seconds to 1 minute.
- Add spinach. Sauté until all the spinach has wilted.
- Off heat and stir in feta. Serve immediately.
91 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
Loved it! I didn't have any feta on hand so I used pepperjack. So good! Will be making again this week. Not only is it tasty but super quick to make. Great for non-cooking people like me.
05 mag 13 da utente: Indybikerchic
|
Reduced or fat-free feta works well in this recipe.
15 apr 13 da utente: sckamat
|
This recipe is amazingly tasty, quick to make and clean up from. My husband also loves this recipe and so do my kids.
22 mar 12 da utente: laura1952
|
Try it everyone it is sooo so easy and tasty!
01 nov 11 da utente: capricious80
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Insalate e Condimenti
Ultime Ricette
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Snack leggero, gustoso e leggermente dolce.
|
Ricetta veloce, semplice e facile.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 260 calorie in 1 porzione di Warm Spinach & Pepper Salad.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 66% gras, 22% carb, 12% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1088 kJ
13%
260 kcal
Grassi
20,37g
29%
Grassi Saturi
6,252g
31%
Grassi Monoinsaturi
11,181g
Grassi Polinsaturi
1,982g
Carboidrati
15,06g
6%
Zuccheri
7,96g
9%
Fibra
5,1g
Proteine
8,35g
17%
Sale
0,98g
16%
Colesterolo
25mg
Potassio
839mg
42%
Divisione Calorie:
Carboidrati (22%)
Grassi (66%)
Proteine (12%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|