Mashed Cauliflower with Garlic
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
Mashed Cauliflower with Garlic
A great substitute for mashed potatoes.
Ingredienti
Preparazione
- Steam cauliflower with half of the broth in the steaming water, the garlic in the steamer and the oil drizzled on top while steaming.
- After steaming for 15-20 minutes, strain and mash with potato masher.
- Add the rest of the broth and simmer over medium heat until some of it reduces.
- Add salt and pepper to taste.
353 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
I thought this recipe was very good. Nice flavor. And nice to know how healthy it was.
11 giu 12 da utente: petuniak
|
I zipped this up a little by adding sun dried tomatoes. The added flavor and color was wonderful
26 ott 10 da utente: sacketts
|
love this receipe!!
23 lug 10 da utente: kristi e
|
will have to try. different from the other cauliflower mash recipe i have thanks.
29 mar 08 da utente: cathleen7182
|
So good even my non-dieting husband raves about it.
24 lug 07 da utente: graygranny
|
Yum yum....I ate it everyday the first week of Phase 1.
27 mar 07 da utente: Meredith McGlohon
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Contorni
Ultime Ricette
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Dolce, morbido e gustoso.
|
Veloce, semplice e delizioso.
|
Snack leggero, gustoso e leggermente dolce.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 162 calorie in 1 porzione di Mashed Cauliflower with Garlic.
|
|
Divisione Calorie: 47% gras, 39% carb, 14% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
678 kJ
8%
162 kcal
Grassi
9,46g
14%
Grassi Saturi
1,379g
7%
Grassi Monoinsaturi
6,668g
Grassi Polinsaturi
1,285g
Carboidrati
17,36g
7%
Zuccheri
6,75g
8%
Fibra
7,6g
Proteine
6,22g
12%
Sale
4,75g
79%
Colesterolo
0mg
Potassio
891mg
45%
Divisione Calorie:
Carboidrati (39%)
Grassi (47%)
Proteine (14%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|