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Produce:
2 porzione(i)
Tipo di Pasto:
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Voto:
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da utente: greycmay

Grilled Salmon with Salsa

Grilled salmon fillets topped with a mango avocado salsa that's very rich in Omega-3s.

Ingredienti

Preparazione

  1. Lightly season salmon with salt and pepper.
  2. Heat a tablespoon of olive oil and garlic in a large skillet over medium-high heat.
  3. Add salmon and cook for approximately 7 to 8 minutes per side or until salmon flakes easily and is a consistent light pink throughout.
  4. Mix together juices, orange zest, avocado, mango, honey and remaining oil.
  5. Place salmon on plates and top with salsa.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 500 calorie in 1 porzione di Grilled Salmon with Salsa.
Divisione Calorie: 57% gras, 16% carb, 28% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
2092 kJ
25%
500 kcal
Grassi
31,82g
45%
Grassi Saturi
4,638g
23%
Grassi Monoinsaturi
18,405g
Grassi Polinsaturi
6,686g
Carboidrati
19,76g
8%
Zuccheri
13,03g
14%
Fibra
4,6g
Proteine
35,22g
70%
Sale
0,40g
7%
Colesterolo
94mg
Potassio
1192mg
60%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
25%
di GDA*
(500 cal)
25% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (15%)
 
Grassi (57%)
 
Proteine (28%)

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