Tempo di Preparazione: 30 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Awesome quick and easy chicken pot pies
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 375 °F (190 °C).
- Mix well in a bowl vegetables, chopped chicken and soup.
- Flatten each biscuit into a 5 1/2 inch circle.
- Place 1 round in each of 8 greased regular-size muffin cups. Press in the bottom and sides to form a pie cup.
- Spoon in a generous amount of chicken mixture into each cup.
- Pull edges of dough over the filling toward the center. Pleat and pinch dough gently to hold in place
- Bake for about 20 minutes or until golden brown.
- Cool 1 minute, remove from pan and serve.
91 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
why is there no calorie and fat count included in this recipe??
29 giu 16 da utente: DivaJean
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 407 calorie in 1 porzione di Chicken Pot Pie.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 28% gras, 44% carb, 28% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1701 kJ
20%
407 kcal
Grassi
12,3g
18%
Grassi Saturi
5,815g
29%
Grassi Insaturi
0,015g
Grassi Monoinsaturi
2,632g
Grassi Polinsaturi
3,597g
Carboidrati
43,15g
17%
Zuccheri
2,94g
3%
Fibra
4,4g
Proteine
27,22g
54%
Sale
2,88g
48%
Colesterolo
50mg
Potassio
185mg
9%
Divisione Calorie:
Carboidrati (44%)
Grassi (28%)
Proteine (28%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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