Braised Butternut Squash with Garlic
Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 45 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Contorni
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
Braised Butternut Squash with Garlic
Squash so lovely, you won't believe it's vegan.
Ingredienti
Preparazione
- Peel butternut squash and cut into 1" to 1/2" cubes.
- In large skillet, saute garlic in olive oil over medium high until beginning to brown.
- Add stock, squash, and pepper to taste (salt as well for people without sodium restrictions). Cover, turn heat to low, and cook until squash is tender (about 15-20 minutes), stirring once or twice.
- Uncover squash and turn heat up to medium. Add freshly minced rosemary and cook until liquid is completely reduced and squash is getting nice and brown. Shake pan occasionally during this step (stir only if needed). If you would like further browning (caramelization) after liquid is reduced, turn heat down to low. Serve immediately.
106 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
This recipe was INCREDIBLE. I'm picking up another butternut squash at the supermarket so I can make it again. YUM.
13 gen 14 da utente: JosephNobles
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Contorni
Ultime Ricette
Ricetta per la colazione facile e veloce.
|
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Dessert delizioso e facile senza cottura.
|
Semplice, senza farina e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 112 calorie in 1 porzione di Braised Butternut Squash with Garlic.
|
|
Divisione Calorie: 26% gras, 68% carb, 6% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
469 kJ
6%
112 kcal
Grassi
3,58g
5%
Grassi Saturi
0,51g
3%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
2,477g
Grassi Polinsaturi
0,436g
Carboidrati
21,18g
8%
Zuccheri
3,9g
4%
Fibra
3,5g
Proteine
1,9g
4%
Sale
0,06g
1%
Colesterolo
0mg
Potassio
605mg
30%
Divisione Calorie:
Carboidrati (68%)
Grassi (26%)
Proteine (6%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|