Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A light, but filling, low carb, low calorie soup.
Ingredienti
Preparazione
- Finely chop onion, dice squash and zucchini into 1/2" cubes and shred chicken.
- In a skillet, sauté onion in oil over medium-high heat until translucent.
- Add mushrooms, squash and zucchini and sauté until tender.
- Make a hole in the center and quickly cook garlic until just turning brown.
- Transfer to a medium soup pot.
- Pour in broth and add chicken. Bring to a boil then reduce heat to low and cover, simmer for 15 minutes.
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 174 calorie in 1 porzione di Chicken, Mushroom & Squash Soup.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 25% gras, 24% carb, 51% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
727 kJ
9%
174 kcal
Grassi
5,06g
7%
Grassi Saturi
0,863g
4%
Grassi Insaturi
0,012g
Grassi Monoinsaturi
2,792g
Grassi Polinsaturi
0,877g
Carboidrati
11,06g
4%
Zuccheri
4,58g
5%
Fibra
3,6g
Proteine
23,09g
46%
Sale
1,09g
18%
Colesterolo
39mg
Potassio
835mg
42%
Divisione Calorie:
Carboidrati (24%)
Grassi (25%)
Proteine (51%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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