Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 10 min
Tipo di Pasto:
Dolci
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Gezond yoghurtpudding gerecht.
Ingredienti
Preparazione
- Gelatine in koud water weken.
- Slagroom half stijf kloppen.
- Yoghurt en suiker er doorheen mixen.
- Gelatine oplossen in een beetje gekookt water.
- Aardbeien en gelatine toevoegen en goed mixen.
- In 7 dessertglaasjes verdelen en in de koelkast op laten stijven.
14 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
In gelatine zit toch een heleboel suiker?
21 apr 15 da utente: Simmie80
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 222 calorie in 1 porzione di Yoghurtpudding.
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Divisione Calorie: 47% gras, 42% carb, 11% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
927 kJ
11%
222 kcal
Grassi
11,87g
17%
Grassi Saturi
0,719g
4%
Grassi Monoinsaturi
0,012g
Grassi Polinsaturi
0,044g
Carboidrati
23,88g
9%
Zuccheri
21,75g
24%
Fibra
0,6g
Proteine
6,18g
12%
Sale
0,11g
2%
Colesterolo
0mg
Potassio
103mg
5%
Divisione Calorie:
Carboidrati (42%)
Grassi (47%)
Proteine (11%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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