Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 40 min
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Ieksie ![](https://m.ftscrt.com/static/member/f15508ee-6a61-4c90-82c6-cabaf5608265_tiny.jpg)
Breakfast Muffins
Yummy low carb egg muffins.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 180 °C.
- Dice the onion and green pepper and fry off with the bacon until onions are translucent and soft.
- Mix the eggs and cream until well mixed.
- Spoon the bacon mix into 6 ramekins and divide egg mixture equally on top of the mix.
- Bake in the oven for 40 minutes or until the egg on top is golden brown and set.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 402 calorie in 1 porzione di Breakfast Muffins.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 69% gras, 3% carb, 28% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1683 kJ
20%
402 kcal
Grassi
30,12g
43%
Grassi Saturi
10,645g
53%
Grassi Insaturi
0,208g
Grassi Monoinsaturi
12,294g
Grassi Polinsaturi
3,425g
Carboidrati
2,81g
1%
Zuccheri
1,46g
2%
Fibra
0,3g
Proteine
27,94g
56%
Sale
2,76g
46%
Colesterolo
466mg
Potassio
395mg
20%
Divisione Calorie:
Carboidrati (3%)
Grassi (69%)
Proteine (28%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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