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Produce:
6 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
10 min
Tempo di Cottura:
40 min
Tipo di Pasto:
Colazione
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: Ieksie

Breakfast Muffins

Yummy low carb egg muffins.

Ingredienti

Preparazione

  1. Preheat oven to 180 °C.
  2. Dice the onion and green pepper and fry off with the bacon until onions are translucent and soft.
  3. Mix the eggs and cream until well mixed.
  4. Spoon the bacon mix into 6 ramekins and divide egg mixture equally on top of the mix.
  5. Bake in the oven for 40 minutes or until the egg on top is golden brown and set.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 402 calorie in 1 porzione di Breakfast Muffins.
Divisione Calorie: 69% gras, 3% carb, 28% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
1683 kJ
20%
402 kcal
Grassi
30,12g
43%
Grassi Saturi
10,645g
53%
Grassi Insaturi
0,208g
Grassi Monoinsaturi
12,294g
Grassi Polinsaturi
3,425g
Carboidrati
2,81g
1%
Zuccheri
1,46g
2%
Fibra
0,3g
Proteine
27,94g
56%
Sale
2,76g
46%
Colesterolo
466mg
Potassio
395mg
20%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
di GDA*
(402 cal)
20% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (3%)
 
Grassi (69%)
 
Proteine (28%)

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