Registrati
|
Accedi
Italia
Ricerca:
Alimenti
Ricette
Fitness
Utenti
Mio FatSecret
Alimenti
Ricette
Fitness
Community
Community
Utenti
Valkemi
Diario
Diario di Valkemi
Profilo di Valkemi
|
Storia del Peso
da 81 a 85 di 527
Pagina:
Indietro
...
13
14
15
16
17
18
19
20
21
...
Successivo
24 dicembre 2021
Peso:
Perso fino ad ora:
Rimanenti:
Dieta seguita:
84,5 kg
0 kg
6,5 kg
Abbastanza buono
Aggiungi Commento
Calando 4,2 kg a Settimana
23 dicembre 2021
Peso:
Perso fino ad ora:
Rimanenti:
Dieta seguita:
85,1 kg
0 kg
7,1 kg
Abbastanza buono
Aggiungi Commento
Calando 0,7 kg a Settimana
22 dicembre 2021
Pasta Alla Sorrentina
olive oil
3 garlic cloves, sliced
1kg cherry tomatoes, halved
230g of smoked scamorza cheese, cubed
250g of paccheri
1 handful of basil leaves, torn
salt
pepper
Add a splash of olive oil to a pan over a medium heat. Add the garlic and very gently cook until soft – don’t let it colour though as it will give the sauce a bitter flavour
Add the tomatoes and slowly cook down until they start to fall apart, for about 15 minutes. Taste and season with salt and pepper
Cook the paccheri in heavily salted boiling water for 8–10 minutes, or until al dente
Add the cubes of scamorza and torn basil leaves to the sauce, then fold through the drained pasta. Serve once the cheese has started melting
https://www.greatitalianchefs.com/recipes/pasta-alla-sorrentina-recipe
(1 commento)
22 dicembre 2021
Peso:
Perso fino ad ora:
Rimanenti:
Dieta seguita:
85,2 kg
0 kg
7,2 kg
Abbastanza buono
Aggiungi Commento
Aumentando 2,8 kg a Settimana
21 dicembre 2021
Peso:
Perso fino ad ora:
Rimanenti:
Dieta seguita:
84,8 kg
0 kg
6,8 kg
Abbastanza buono
Aggiungi Commento
Aumentando 2,8 kg a Settimana
Storia del Peso di Valkemi
Visualizza Storia Completa