Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 30 min
Tipo di Pasto:
Contorni
Insalate e Condimenti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A light summer salad that's sure to tempt with the perfect mix of flavors.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 480 °F (250 °C).
- Line a biking tray with baking paper. Place pumpkin in a single layer on the tray. Spray with olive oil spray, turn pumpkin spray again.
- Roast for 20 minutes or until golden and tender, turning once. Set aside.
- Meanwhile heat a small non-stick pan over medium heat. Add pine nuts and cook, stirring for approximately 3 minutes until golden.
- Combine balsamic vinegar and olive oil in a screw top jar and shake to combine.
- Place spinach and pumpkin in a serving bowl, sprinkle with pine nuts and drizzle with dressing.
279 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
A healthy salad !
07 set 18 da utente: Lupe 13
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Soooooo Good! I love it, a new favourite and calorie-wise too.
25 feb 13 da utente: Lise_in_oz
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 61 calorie in 1 porzione di Roast Pumpkin Salad.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 70% gras, 22% carb, 8% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
255 kJ
3%
61 kcal
Grassi
4,85g
7%
Grassi Saturi
1,009g
5%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,002g
Grassi Polinsaturi
0,001g
Carboidrati
3,42g
1%
Zuccheri
0,89g
1%
Fibra
1,1g
Proteine
1,17g
2%
Sale
0,03g
0%
Colesterolo
0mg
Potassio
57mg
3%
Divisione Calorie:
Carboidrati (22%)
Grassi (70%)
Proteine (8%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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