Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Contorni
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: Ilo
Feta Stuffed Zucchini
Very rich tasting and filling cheese and veggie dish.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly grease an ovenproof dish.
- With a small knife, cut around the zucchini, leaving a rim. Cross hatch the center, then scoop out with a grapefruit knife. (I tried a small spoon and a small knife, it was do-able but trickier.)
- In a small skillet, melt the butter until shimmery.
- Add the zucchini scoopings, scallion and garlic and sauté until soft.
- In a small bowl, beat the egg lightly. Stir in the flour, feta and cooked zucchini.
- Stuff the zucchini boats. Sprinkle with paprika.
- Bake for 35 minutes, then brown slightly under the broiler.
54 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Deeelicious!!! WE all enjoyed these.
16 giu 11 da utente: Lisa0127
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Contorni
Ultime Ricette
Dolce, morbido e gustoso.
|
Piatto gustoso per pranzo o cena.
|
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Dessert o spuntino umido, delizioso e ipocalorico.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 206 calorie in 1 porzione di Feta Stuffed Zucchini.
|
|
Divisione Calorie: 62% gras, 19% carb, 19% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
862 kJ
10%
206 kcal
Grassi
14,81g
21%
Grassi Saturi
8,76g
44%
Grassi Monoinsaturi
3,8g
Grassi Polinsaturi
0,978g
Carboidrati
10,42g
4%
Zuccheri
5,18g
6%
Fibra
2,9g
Proteine
10,18g
20%
Sale
0,94g
16%
Colesterolo
146mg
Potassio
637mg
32%
Divisione Calorie:
Carboidrati (19%)
Grassi (62%)
Proteine (19%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|