Tempo di Preparazione: 3 min
Tempo di Cottura: 15 min
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: grashpr
Lemon Butter Asparagus
A lemony counterpart to fish or chicken.
Ingredienti
Preparazione
- Cut hard part of stems off and discard. Cut asparagus into 3 sections. Place in a pot of boiling water. Boil 4 minutes until bright green, crisp and tender. Remove, drain and rinse with cold water. Set aside while preparing sauce.
- Place butter in a deep skillet or heavy saucepan and melt over medium-high heat. Add flour and turn heat to medium. Whisk until smooth.
- Add garlic, lemon juice and milk. Thin sauce with water until a thin batter consistency. Whisking constantly bring to slow boil then immediately add asparagus back to sauce turn off heat and toss to coat.
- Add salt and pepper to taste if desired.
35 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Contorni
Ultime Ricette
Veloce, facile e con poche calorie.
|
Una zuppa fredda, senza cottura, a base di verdure.
|
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Colazione veloce da preparare.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 69 calorie in 1 porzione di Lemon Butter Asparagus.
|
|
Divisione Calorie: 19% gras, 53% carb, 28% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
290 kJ
3%
69 kcal
Grassi
1,69g
2%
Grassi Saturi
0,647g
3%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,652g
Grassi Polinsaturi
0,5g
Carboidrati
10,56g
4%
Zuccheri
4,08g
5%
Fibra
3,7g
Proteine
5,56g
11%
Sale
1,09g
18%
Colesterolo
2mg
Potassio
457mg
23%
Divisione Calorie:
Carboidrati (53%)
Grassi (19%)
Proteine (28%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|