Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
A traditional Portuguese soup which can be made as hearty as desired.
Ingredienti
Preparazione
- Bring salted water to a boil. Add potato and onions to water.
- Using an immersion blender, puree the boiled potatoes and onions (remove some water if a thicker broth is desired, or for a thinner broth add more water).
- Add kale leaves into soup.
- Saute chorizo in olive oil. When lightly browned, add the chorizo and the drippings into the soup.
- Serve hot.
61 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
This sounds wonderful, but if on Atkins or any other low carb diet, I recommend passing on the potatoes and substituting with cabbage or cauliflower.
06 feb 17 da utente: lizpacini
|
I enjoyed this soup. I made it with ground Italian sausage though and it reminded me a lot of the zuppa tuscano at Olive garden. Also added red chili flakes because I like things HOT.
11 mar 12 da utente: fudi
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Minestre
Pranzo
Ultime Ricette
Ricetta ricca, morbida e senza farina.
|
Una ricetta deliziosa e ipocalorica, perfetta per la colazione e la merenda.
|
Colazione veloce da preparare.
|
Ricetta per la colazione facile e veloce.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 286 calorie in 1 porzione di Portuguese Kale Soup.
|
|
Divisione Calorie: 18% gras, 70% carb, 12% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1195 kJ
14%
286 kcal
Grassi
5,88g
8%
Grassi Saturi
1,527g
8%
Grassi Monoinsaturi
3,068g
Grassi Polinsaturi
0,852g
Carboidrati
51,46g
20%
Zuccheri
4,24g
5%
Fibra
8,1g
Proteine
8,74g
17%
Sale
1,82g
30%
Colesterolo
6mg
Potassio
1452mg
73%
Divisione Calorie:
Carboidrati (70%)
Grassi (18%)
Proteine (12%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|