Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: khutch
Spicy Pork Chops
Using cayenne pepper and paprika, these pork chops are a tasty treat.
Ingredienti
Preparazione
- Take seasoning mixture of cumin, salt, sage, paprika, ketchup, garlic powder and cayenne pepper and mix well in a bowl.
- Season the chops in the mixture.
- Put the olive oil and butter in a frying pan and when hot place chops in frying pan and cook for up to 10 minutes making sure chops remain juicy in center.
301 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
LOVED THESE!!!!!!!!!!
15 gen 12 da utente: piglet3527
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I tried this last night it was delish. I added a bit more red peper then it called for and I also added the butter and oil to the mixture but it worked. and tasted great. I will make this again.
19 apr 07 da utente: leantracie
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The whole family loved these. Instead of frying i added the olive oil before i spread the mixture on the chops and this worked well.
29 mar 07 da utente: peeky
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instead of frying in olive oil use a little butter makes them even more yummy
17 feb 07 da utente: mary5453
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 395 calorie in 1 porzione di Spicy Pork Chops.
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Divisione Calorie: 46% gras, 2% carb, 52% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1653 kJ
20%
395 kcal
Grassi
19,62g
28%
Grassi Saturi
7,193g
36%
Grassi Monoinsaturi
8,7g
Grassi Polinsaturi
2,046g
Carboidrati
1,94g
1%
Zuccheri
0,6g
1%
Fibra
0,8g
Proteine
49,92g
100%
Sale
0,78g
13%
Colesterolo
132mg
Potassio
1017mg
51%
Divisione Calorie:
Carboidrati (2%)
Grassi (46%)
Proteine (52%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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