Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 10 min
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: jeanx
Hot and Sour Soup
A flavorful homemade Chinese soup.
Ingredienti
Preparazione
- Scramble sausage in large pot.
- Add water and bouillon, allow to boil.
- Add tofu, mushrooms, and bamboo shoots. Bring back to boil.
- Stir in soy sauce, sugar substitute, rice vinegar, sesame oil, white pepper and chili oil.
- Add bok choy and green onions, bring to boil for 4 minutes and serve.
55 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Fantastic! I have made it twice already. I love it. I did have to a bit more hot chili oil as I like mine spicy. This is better than any restauarants I have had in a long time. It was my chinese take out staple, but not anymore.
28 gen 12 da utente: TAZPEZMOM
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 322 calorie in 1 porzione di Hot and Sour Soup.
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Divisione Calorie: 73% gras, 8% carb, 19% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1347 kJ
16%
322 kcal
Grassi
26,21g
37%
Grassi Saturi
8,821g
44%
Grassi Monoinsaturi
11,336g
Grassi Polinsaturi
3,842g
Carboidrati
6,16g
2%
Zuccheri
1,84g
2%
Fibra
1,8g
Proteine
15,41g
31%
Sale
5,36g
89%
Colesterolo
58mg
Potassio
328mg
16%
Divisione Calorie:
Carboidrati (8%)
Grassi (73%)
Proteine (19%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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