Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Antipasti
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: helcha
Baked Asian Style Fish
Delicious high protein salmon dish with Asian style vegetables.
Ingredienti
Preparazione
- Wash and place salmon (or any other fish) on baking paper.
- Sprinkle with garlic salt.
- Grate carrot and chop shallots.
- Mix carrots, chopped shallots, grated ginger, and bean shoots and place on top of fish.
- Sprinkle fish with soy sauce or teriyaki sauce.
- Add water to the bottom of the pan
- Heat over to 390 °F (200 °C).
- Bake for 10 to 15 minutes.
198 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
第三个山东噶速度噶速度噶速度噶速度干撒大哥撒大公司的公司的公司的公司的
20 lug 20 da utente: sadftgsdgsd
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I have not made it yet but plan to. The number of calories seems high for 1 serving. Is the number of calories correct? I would think this recipe would be no more than 200 calories per serving.
18 set 12 da utente: Lilmama1978
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 611 calorie in 1 porzione di Baked Asian Style Fish.
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Divisione Calorie: 38% gras, 7% carb, 54% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
2557 kJ
31%
611 kcal
Grassi
25,4g
36%
Grassi Saturi
3,941g
20%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
8,345g
Grassi Polinsaturi
10,191g
Carboidrati
10,61g
4%
Zuccheri
4,16g
5%
Fibra
2,7g
Proteine
80,95g
162%
Sale
1,18g
20%
Colesterolo
218mg
Potassio
2400mg
120%
Divisione Calorie:
Carboidrati (8%)
Grassi (38%)
Proteine (54%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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