Tangy Spinach and Chicken
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: Krysta
Tangy Spinach and Chicken
This dish with chicken tenders, wilted spinach is tangy and tasty. Sun dried tomatoes add even more flavor.
Ingredienti
Preparazione
- Sauté garlic and 1/2 the onion and thyme in a skillet. Add chicken and brown.
- Transfer chicken to oven safe pan. Drizzle with half the balsamic vinegar. Keep warn in oven until remainder of meal is completed.
- Sauté remainder of the onion in pan. Add sun-dried tomatoes (best if these are not marinaded, if they are, rinse and drain). Add both bags of spinach. Cook until wilted.
- Add remainder of vinegar to spinach. Place chicken back in pan with spinach. Allow to simmer for 5 minutes.
- Prepare couscous according to package instructions.
- To plate, place a serving of couscous on plate, top with spinach and chicken.
54 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Ultime Ricette
Ricetta ricca, morbida e senza farina.
|
Piatto gustoso per pranzo o cena.
|
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
Veloce, semplice e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 370 calorie in 1 porzione di Tangy Spinach and Chicken.
|
|
Divisione Calorie: 15% gras, 28% carb, 57% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1548 kJ
19%
370 kcal
Grassi
5,96g
9%
Grassi Saturi
1,635g
8%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,955g
Grassi Polinsaturi
1,387g
Carboidrati
25,17g
10%
Zuccheri
5,85g
7%
Fibra
3,5g
Proteine
51,55g
103%
Sale
0,94g
16%
Colesterolo
129mg
Potassio
940mg
47%
Divisione Calorie:
Carboidrati (28%)
Grassi (15%)
Proteine (57%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|