Tipo di Pasto:
Contorni
Insalate e Condimenti
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: chinaeure
Garden Vegetable Stacker
A delicious quick 10 minute snack.
Ingredienti
Preparazione
- Cut both large tomatoes into 6 slices of tomato each.
- Place the 6 of the tomato slices separately on a plate and top each with a cheese slice. Drizzle with half of the Italian dressing.
- Then top each one with an onion slice, 2 cucumber slices and the second tomato slice.
- Drizzle the rest of the dressing over the 6 stackers and top each one with a basil leaf.
80 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
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Used Balsamic Vinegar was great. Really easy too.
29 dic 07 da utente: MarshaHelfman2002
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Great recipe and it would be even healthier without the italian dressing. Use South Beach Balsamic Vinegar if dressing is needed.
12 lug 07 da utente: 143MCW
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 108 calorie in 1 porzione di Garden Vegetable Stacker.
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Divisione Calorie: 49% gras, 21% carb, 30% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
452 kJ
5%
108 kcal
Grassi
5,93g
8%
Grassi Saturi
3,663g
18%
Grassi Monoinsaturi
1,688g
Grassi Polinsaturi
0,296g
Carboidrati
5,82g
2%
Zuccheri
3,42g
4%
Fibra
1g
Proteine
8,17g
16%
Sale
0,74g
12%
Colesterolo
16mg
Potassio
212mg
11%
Divisione Calorie:
Carboidrati (21%)
Grassi (49%)
Proteine (30%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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