Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: LeAnn
Vegetarian Chili
Great and easy chili that's full of protein and yummy even if you are not a vegetarian.
Ingredienti
Preparazione
- Combine everything except the sour cream and cheese into a large pot.
- Simmer on low heat for approximately 20-30 minutes or until onions are tender.
- Stir occasionally and season with extra chili powder, oregano and basil if desired.
- Top with a sprinkle of cheese and spoonful of fat free sour cream.
- Serve with a side salad and enjoy!
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 237 calorie in 1 porzione di Vegetarian Chili.
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Divisione Calorie: 34% gras, 33% carb, 33% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
993 kJ
12%
237 kcal
Grassi
9,14g
13%
Grassi Saturi
2,22g
11%
Grassi Monoinsaturi
1,038g
Grassi Polinsaturi
0,278g
Carboidrati
19,94g
8%
Zuccheri
2,18g
2%
Fibra
5,1g
Proteine
19,73g
39%
Sale
2,33g
39%
Colesterolo
18mg
Potassio
457mg
23%
Divisione Calorie:
Carboidrati (33%)
Grassi (34%)
Proteine (33%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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