Tempo di Preparazione: 20 min
Tempo di Cottura: 1 h
Tipo di Pasto:
Minestre
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: thom0991
Spicy Chicken & Black Bean Soup
Spicy soup with chicken, black beans, corn and tomatoes.
Ingredienti
Preparazione
- Chop onion and garlic. Add 1 tbsp oil to non-stick stock pot and saute onions and garlic stirring frequently until onions are soft but not brown, about 5 minutes.
- Place onions and garlic mixture into food processor. Add 1/4 to 1/2 of the chicken stock, cumin, cocoa and red pepper flakes. Cover and blend on high until smooth, about 30 seconds.
- Saute chicken in stock pot with 1 tbsp oil until chicken is cooked.
- Pour mixture from food processor back into stock pot.
- Place 15 oz beans and 1/4 to 1/2 of chicken stock in food processor. Cover and blend on high until smooth about 30 seconds. Pour mixture into stock pot.
- Add remaining chicken stock, beans, corn and tomatoes to stock pot, do not blend.
- Bring to a boil, lower heat to medium and simmer covered for 30 minutes.
47 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Pretty good. What I don't know is how much is considered 1 serving. 1 cup?
07 nov 13 da utente: Carlsen.lm
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Minestre
Pranzo
Ultime Ricette
Dolce, umido e delizioso.
|
Snack dolce, morbido e delizioso.
|
Una ricetta deliziosa con ingredienti semplici.
|
Ricetta per la colazione facile e veloce.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 251 calorie in 1 porzione di Spicy Chicken & Black Bean Soup.
|
|
Divisione Calorie: 17% gras, 52% carb, 31% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1049 kJ
13%
251 kcal
Grassi
4,83g
7%
Grassi Saturi
1,103g
6%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
2,733g
Grassi Polinsaturi
0,788g
Carboidrati
33,48g
13%
Zuccheri
2,32g
3%
Fibra
11,9g
Proteine
19,89g
40%
Sale
2,32g
39%
Colesterolo
24mg
Potassio
158mg
8%
Divisione Calorie:
Carboidrati (52%)
Grassi (17%)
Proteine (31%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|