Tipo di Pasto:
Minestre
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: skitz600
Spicy Shrimp and Chicken Gumbo
A hearty shrimp and chicken gumbo with lots of spicy flavor.
Ingredienti
Preparazione
- Cut chicken breast into bite size pieces and sauté till juices run clear.
- Add onion, garlic, and green peppers. Sauté till slightly tender.
- Add tomatoes, herbs, spices (Cajun seasoning can also be added) and broth.
- Simmer until it bubbles. Then add raw shrimp. Allow it to simmer for about 15 minutes.
- Serve over the rice.
- Note: I add a little "Tony Saturies" Cajun seasoning or Creole seasoning while the gumbo simmers.
89 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
what can i do different to lower the sodium but not compromise the taste and calories.
25 lug 19 da utente: Bran W
|
Delicious. Next time I'll either reduce the liquid or increase the vegetables. Also the sauce needs to be thickened after cooking.
19 set 12 da utente: ShelleyGodin
|
i'd imagine i'd just use low salt broth and tomatoes... i love the protein to fat ratio...i sifted through lots of recipes before i decided to make this one.
27 giu 11 da utente: 7eeing7evens
|
oh man..look at that sodium
09 giu 08 da utente: skinnyjeans
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Minestre
Secondi Piatti
Ultime Ricette
Snack dolce, morbido e delizioso.
|
Semplice, senza farina e delizioso.
|
Ricetta deliziosa, semplice e leggera.
|
Veloce, facile e con poche calorie.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 271 calorie in 1 porzione di Spicy Shrimp and Chicken Gumbo.
|
|
Divisione Calorie: 10% gras, 47% carb, 43% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1135 kJ
14%
271 kcal
Grassi
3,01g
4%
Grassi Saturi
0,663g
3%
Grassi Insaturi
0,01g
Grassi Monoinsaturi
0,712g
Grassi Polinsaturi
1,016g
Carboidrati
31,8g
12%
Zuccheri
2,54g
3%
Fibra
2,8g
Proteine
28,81g
58%
Sale
3,24g
54%
Colesterolo
138mg
Potassio
497mg
25%
Divisione Calorie:
Carboidrati (47%)
Grassi (10%)
Proteine (43%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|