Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Crock Pot Vegetarian Chili
Tasty and hearty chili you can eat for several days.
Ingredienti
Preparazione
- Rinse and drain all cans of beans and add to crock pot.
- Wash and cut up all fresh vegetables. Add to crock pot.
- Add spices to taste.
- Mix well and set on high heat setting.
- Cook for 2 hours on high heat, stirring occasionally.
- Cook for additional 2 hours on low heat. Do not stir while cooking on low heat.
- Note: this chili is excellent alone or served with brown rice.
127 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Amazing! I will be making again.
23 gen 12 da utente: staryful7
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yummmyy!
14 lug 11 da utente: jro425
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Dolce, morbido e gustoso.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 245 calorie in 1 porzione di Crock Pot Vegetarian Chili.
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Divisione Calorie: 6% gras, 71% carb, 23% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1024 kJ
12%
245 kcal
Grassi
1,81g
3%
Grassi Saturi
0,392g
2%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,534g
Grassi Polinsaturi
0,543g
Carboidrati
45,23g
17%
Zuccheri
6,14g
7%
Fibra
12,4g
Proteine
14,67g
29%
Sale
1,14g
19%
Colesterolo
2mg
Potassio
1032mg
52%
Divisione Calorie:
Carboidrati (71%)
Grassi (6%)
Proteine (23%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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