Tempo di Preparazione: 20 min
Tempo di Cottura: 30 min
Tipo di Pasto:
Minestre
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: jullie57
Red Pepper & Tomato Soup
Lovely roast vegetables make this taste amazing.
Ingredienti
Preparazione
- Place onions, peppers and garlic on a cookie sheet. Brush lightly with olive oil and roast at 400 °F (205 °C) for 20 minutes checking every 5 minutes as you want them browned but not burnt.
- Allow to cool on sheet then add to food processor with water and chop finely or puree.
- Add contents of food processor to large pot with tomatoes, herbs and chicken broth, simmer for 30 minutes.
- Note: can be topped with grated cheese or sour cream.
89 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 58 calorie in 1 porzione di Red Pepper & Tomato Soup.
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Divisione Calorie: 27% gras, 58% carb, 16% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
243 kJ
3%
58 kcal
Grassi
1,99g
3%
Grassi Saturi
0,243g
1%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,105g
Grassi Polinsaturi
0,245g
Carboidrati
9,69g
4%
Zuccheri
5,56g
6%
Fibra
2,4g
Proteine
2,62g
5%
Sale
2,06g
34%
Colesterolo
0mg
Potassio
85mg
4%
Divisione Calorie:
Carboidrati (57%)
Grassi (27%)
Proteine (16%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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