Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 10 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A spicy herb mix sparks the taste of these tender boneless chops that cook in no time.
Ingredienti
Preparazione
- Combine chili powder, oregano, garlic, and cumin. gently rub over both sides of pork chops.
- Cover and refrigerate for at least 2 hours.
- Grill, covered, over medium heat for 5-7 minutes on each side, or until meat thermometer reads 160 °F (70 °C).
431 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
Loved it and so did the whole family! Will definitely make this again :)
15 apr 13 da utente: kristina1212
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Just made this last night and it's really nice, my wife thinks I can cook now. Shared a baked potato, some boiled carrots and a loaded pepper and it fit the bill quite nicely!
04 apr 12 da utente: Paulrglover
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its alright.. the kids didnt care for it. could use some salt for sure
12 nov 10 da utente: cbonita
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A good mix of herbs and pork
26 mag 10 da utente: Runesinger
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 213 calorie in 1 porzione di Zippy Pork Chops.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 36% gras, 17% carb, 47% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
891 kJ
11%
213 kcal
Grassi
8,73g
12%
Grassi Saturi
2,659g
13%
Grassi Insaturi
0,08g
Grassi Monoinsaturi
3,015g
Grassi Polinsaturi
1,295g
Carboidrati
9,4g
4%
Zuccheri
0,92g
1%
Fibra
4,9g
Proteine
26,17g
52%
Sale
0,77g
13%
Colesterolo
65mg
Potassio
783mg
39%
Divisione Calorie:
Carboidrati (17%)
Grassi (36%)
Proteine (47%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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