Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 10 min
Tipo di Pasto:
Pranzo
Insalate e Condimenti
Voto:
Non ancora votato.
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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This egg salad makes for a tasty, high protein sandwich filling. Serve between two slices of wholemeal or wholegrain bread with lettuce leaves for a well balanced meal.
Ingredienti
Preparazione
- Peel the boiled eggs once cooled, and mash up in a bowl with a fork. Finely chop the celery stalk and parsley.
- Combine all of the ingredients in the bowl with the mashed egg and stir to combine. Season with salt and pepper to taste.
- Serve between two slices of bread of your choice.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 275 calorie in 1 porzione di Egg Salad.
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Divisione Calorie: 67% gras, 14% carb, 19% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1151 kJ
14%
275 kcal
Grassi
20,56g
29%
Grassi Saturi
4,728g
24%
Grassi Monoinsaturi
6,754g
Grassi Polinsaturi
6,745g
Carboidrati
9,39g
4%
Zuccheri
3,37g
4%
Fibra
0,7g
Proteine
13,18g
26%
Sale
1,96g
33%
Colesterolo
430mg
Potassio
204mg
10%
Divisione Calorie:
Carboidrati (14%)
Grassi (67%)
Proteine (19%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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