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Produce:
1 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
5 min
Tempo di Cottura:
10 min
Tipo di Pasto:
Pranzo
Insalate e Condimenti
Voto:

Non ancora votato.

Voto Medio Degli Utenti FatSecret

Egg Salad

This egg salad makes for a tasty, high protein sandwich filling. Serve between two slices of wholemeal or wholegrain bread with lettuce leaves for a well balanced meal.

Ingredienti

Preparazione

  1. Peel the boiled eggs once cooled, and mash up in a bowl with a fork. Finely chop the celery stalk and parsley.
  2. Combine all of the ingredients in the bowl with the mashed egg and stir to combine. Season with salt and pepper to taste.
  3. Serve between two slices of bread of your choice.
 


     
 

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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 275 calorie in 1 porzione di Egg Salad.
Divisione Calorie: 67% gras, 14% carb, 19% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
1151 kJ
14%
275 kcal
Grassi
20,56g
29%
Grassi Saturi
4,728g
24%
Grassi Monoinsaturi
6,754g
Grassi Polinsaturi
6,745g
Carboidrati
9,39g
4%
Zuccheri
3,37g
4%
Fibra
0,7g
Proteine
13,18g
26%
Sale
1,96g
33%
Colesterolo
430mg
Potassio
204mg
10%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
di GDA*
(275 cal)
14% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (14%)
 
Grassi (67%)
 
Proteine (19%)

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