Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Mom's recipe that stretches any hamburger.
Ingredienti
Preparazione
- Combine ground beef, egg, crushed crackers, onion, your choice of seasoning and mix together.
- Make eight round balls and flatten to about 1" thick.
- Roll in flour, and fry in canola oil.
- Note: If you don't use all the flour, you could use it to make the milk gravy recipe.
47 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
It tasted like meat loaf- and I've never cared for meat loaf. I put a slice of fat free cheese on top which made it better... My 2 yr old ate it, but I gave this dish a B-
28 mar 11 da utente: jenhanson
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 214 calorie in 1 porzione di Breaded Hamburger.
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Divisione Calorie: 47% gras, 27% carb, 26% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
897 kJ
11%
214 kcal
Grassi
10,88g
16%
Grassi Saturi
2,905g
15%
Grassi Insaturi
0,676g
Grassi Monoinsaturi
5,392g
Grassi Polinsaturi
1,47g
Carboidrati
14,24g
5%
Zuccheri
0,96g
1%
Fibra
0,8g
Proteine
13,92g
28%
Sale
0,35g
6%
Colesterolo
63mg
Potassio
241mg
12%
Divisione Calorie:
Carboidrati (27%)
Grassi (47%)
Proteine (26%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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