Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: nica
Mongolian BBQ
An easy 30 minute meal.
Ingredienti
Preparazione
- Cut beef and chicken into thin 1'' strips. Put in ziploc bag with minced garlic, 3 tbsp of soy sauce and cornstarch. Make sure to coat all the chicken and beef.
- Marinade in fridge for 30 minutes. If you don't have time, just make sure to coat it all then pour into pan.
- In a dutch oven put all cabbage into the pot. Cook on medium heat.
- Pour in more than half of the left over soy sauce and red pepper flakes in the pot with cabbage. The heat will make cabbage condense. Cook until your own preferred consistency. You can add more red pepper flakes to taste.
- In a hot wok pour the olive oil, coat pan. Pour all the ingredients form the ziploc bag into the hot pan.
- When the juices come out of the meat add the left over soy sauce then cook until chicken is no longer pink and beef is browning and all liquid has left the pan.
- Add a layer of cabbage on plate and top with meat. Can be served with rice on the side.
33 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Really like the sound of this one. Not a great fan of cabbage, but the flavouring is good. Definitely going to try it - and best of all, it's ingredients I can get in Turkey!
05 set 07 da utente: rabbit
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Ultime Ricette
Ricetta ricca, morbida e senza farina.
|
Snack dolce, morbido e delizioso.
|
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Colazione semplice e facile da preparare.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 528 calorie in 1 porzione di Mongolian BBQ.
|
|
Divisione Calorie: 34% gras, 25% carb, 42% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
2209 kJ
26%
528 kcal
Grassi
19,82g
28%
Grassi Saturi
6,75g
34%
Grassi Insaturi
0,028g
Grassi Monoinsaturi
9,04g
Grassi Polinsaturi
1,528g
Carboidrati
32,94g
13%
Zuccheri
11,67g
13%
Fibra
7,8g
Proteine
55,26g
111%
Sale
3,44g
57%
Colesterolo
119mg
Potassio
1490mg
75%
Divisione Calorie:
Carboidrati (24%)
Grassi (34%)
Proteine (42%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|