Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Colazione
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Low carb breakfast muffins with egg, bacon and veggies. Yum.
Ingredienti
Preparazione
- Butter 4 holes in muffin tin, place one slice of bacon in each and place in the oven for 5-10 minutes at 180 °C.
- While the bacon is cooking chop the onion and mushroom and fry in a bit of butter.
- Mix the eggs in a separate bowl, add some salt and pepper.
- Remove the bacon from the oven and divide the onion and mushroom mix between the 4. Place 2 cherry tomatoes on each and sprinkle with cheese.
- Return to the oven for 10-15 minutes until cooked.
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 133 calorie in 1 porzione di Breakfast Muffins.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 60% gras, 10% carb, 30% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
558 kJ
7%
133 kcal
Grassi
8,89g
13%
Grassi Saturi
3,552g
18%
Grassi Monoinsaturi
3,266g
Grassi Polinsaturi
0,977g
Carboidrati
3,3g
1%
Zuccheri
1,94g
2%
Fibra
0,7g
Proteine
10,02g
20%
Sale
0,56g
9%
Colesterolo
197mg
Potassio
163mg
8%
Divisione Calorie:
Carboidrati (10%)
Grassi (60%)
Proteine (30%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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