Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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This beef pot pie is just delicious.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray a 13"x9" baking pan with cook spray.
- Spray a large skillet with cooking spray and heat to medium-high. Add beef and season with original seasoning blend and pepper. Cook and stir until cooked through.
- Add the thawed vegetables, water, soup, and mix well. Evenly transfer to the baking pan. Bake until hot and bubbly, about 15 minutes.
- Firmly pinch the edges of the crescent dough to make one seamless sheet. Place dough over the meat mixture and carefully stretch to cover.
- Bake until dough is fully cooked and golden brown, about 18 minutes.
89 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
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Makes about 8-1 1/2 cup servings.
11 mag 15 da utente: lettygaylor
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 295 calorie in 1 porzione di Big Beef Pot Pie.
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Divisione Calorie: 31% gras, 45% carb, 24% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1235 kJ
15%
295 kcal
Grassi
9,56g
14%
Grassi Saturi
3,313g
17%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,5g
Grassi Polinsaturi
1g
Carboidrati
31,4g
12%
Zuccheri
8,5g
9%
Fibra
3,4g
Proteine
16,88g
34%
Sale
1,56g
26%
Colesterolo
36mg
Potassio
551mg
28%
Divisione Calorie:
Carboidrati (45%)
Grassi (31%)
Proteine (24%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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