Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 15 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Carrot
Chicken Stir-Fry
No fuss, tasty and easy stir-fry dish using any protein you like.
Ingredienti
Preparazione
- Heat the chicken stock or broth in a non-stick wok over medium-high heat.
- Cut the chicken into strips or chunks and add to the wok (or any other protein choice - tofu, lamb, beef, shrimp). Cook until almost done.
- Agg the vegetables, cayenne pepper and ginger, cook until tender.
- Seperately, quickly scramble the egg and then it mix through the stir-fry thorougly.
- Serve hot.
1683 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Sounds good, only without the carrots, which are not allowed in Phase 1.
08 apr 07 da utente: courty555
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 168 calorie in 1 porzione di Chicken Stir-Fry.
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Divisione Calorie: 16% gras, 11% carb, 73% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
703 kJ
8%
168 kcal
Grassi
2,94g
4%
Grassi Saturi
0,813g
4%
Grassi Insaturi
0,028g
Grassi Monoinsaturi
0,832g
Grassi Polinsaturi
0,6g
Carboidrati
4,51g
2%
Zuccheri
1,83g
2%
Fibra
1,7g
Proteine
30,32g
61%
Sale
0,38g
6%
Colesterolo
119mg
Potassio
569mg
28%
Divisione Calorie:
Carboidrati (11%)
Grassi (16%)
Proteine (73%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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