Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A terrific and delicious recipe.
Ingredienti
Preparazione
- In a skillet, saute the ground beef with finely minced onion until brown.
.
- When done, remove from skillet, transfer into a bowl, and set aside.
- Lower the heat, pour heavy cream, and stir until the cream reduces.
- Add ground black pepper and stir.
- Add well-drained spinach and stir gently until the cream gets thicker.
- Add the meat to the skillet gently and mix well with the sauce.
- Spoon into shallow bowls, season to taste, and top with parmesan cheese.
75 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
Very different but very good!
15 feb 08 da utente: xx_victoria
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fat = good
carbs = bad
:)
02 ott 07 da utente: boondoggle
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Doesn't seem to be FF friendly.
25 set 07 da utente: jo247
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No good for FFP Phase 1. If you use lean ground turkey (97% fat free) and fat free half and half, it would reduce a lot of fat.
20 set 07 da utente: velocitys0ul
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This is only about 4.5 grams of carbs per serving...
18 set 07 da utente: Reina Estrella
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Riepilogo Nutrizionale:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 403 calorie in 1 porzione di Creamed Beef Florentine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 55% gras, 7% carb, 38% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1686 kJ
20%
403 kcal
Grassi
24,91g
36%
Grassi Saturi
14,468g
72%
Grassi Insaturi
0,388g
Grassi Monoinsaturi
7,843g
Grassi Polinsaturi
1,019g
Carboidrati
6,68g
3%
Zuccheri
1,15g
1%
Fibra
2,9g
Proteine
38,59g
77%
Sale
0,40g
7%
Colesterolo
131mg
Potassio
759mg
38%
Divisione Calorie:
Carboidrati (7%)
Grassi (55%)
Proteine (38%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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