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Produce:
6 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
10 min
Tempo di Cottura:
20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: RaeBel72

Vegetable Chilli Con-Carne

A delightful twist on an old family favourite. Replaced mince with colourful, juicy vegies. Very tasty & filling

Ingredienti

Preparazione

  1. Put olive oil, diced red onions, capsicums, zucchinis, eggplant and cajun spice in a large fry pan or wok.
  2. Cook over a medium heat for 10 minutes. Add tomatoes in juice and kidney beans. Stir and simmer for 20 minutes.
  3. Stir through the spinach and serve with slices of toasted bread.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 216 calorie in 1 porzione di Vegetable Chilli Con-Carne.
Divisione Calorie: 30% gras, 56% carb, 14% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
902 kJ
11%
216 kcal
Grassi
7,9g
11%
Grassi Saturi
1,092g
5%
Grassi Monoinsaturi
5,006g
Grassi Polinsaturi
1,152g
Carboidrati
33,1g
13%
Zuccheri
11,2g
12%
Fibra
10,9g
Proteine
7,95g
16%
Sale
2,63g
44%
Colesterolo
0mg
Potassio
830mg
42%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
di GDA*
(216 cal)
11% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (56%)
 
Grassi (30%)
 
Proteine (14%)

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