Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 25 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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A delicious lemony marinade delivers a healthy chicken meal with a kick.
Ingredienti
Preparazione
- Split chicken breasts into 6 halves.
- Combine all other ingredients in a blender and blend well to make the marinade.
- Place chicken in a shallow dish and cover with marinade, reserving 1/4 cup for later.
- Cover and refrigerate about 2 hours, turning chicken occasionally.
- Remove chicken from marinade and broil in the oven or on a grill, 11-12 minutes on each side, basting frequently with reserved marinade.
548 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Used ziplock to marinade, subbed 1/4 c coconut oil for 1/2 c canola, used boneless thighs instead of breast (on low-carb diet). Added nice flavor to chicken. Will add garlic next time. non-dieting hubby loved it.
21 mar 23 da utente: ChubbyMamaw
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I added a clove of garlic to the marinade and my wife and I loved it.
05 dic 09 da utente: customizednerd
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I forgot to put in 1/2 cup lemon juice as one of the ingredients. I couldn't see any way to edit it, so added it here!
13 feb 09 da utente: copalmers
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 303 calorie in 1 porzione di Lemon Chicken.
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Divisione Calorie: 59% gras, 5% carb, 36% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1268 kJ
15%
303 kcal
Grassi
19,65g
28%
Grassi Saturi
1,686g
8%
Grassi Insaturi
0,03g
Grassi Monoinsaturi
11,06g
Grassi Polinsaturi
5,719g
Carboidrati
3,72g
1%
Zuccheri
1,28g
1%
Fibra
0,4g
Proteine
27,47g
55%
Sale
1,24g
21%
Colesterolo
68mg
Potassio
370mg
19%
Divisione Calorie:
Carboidrati (5%)
Grassi (59%)
Proteine (36%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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