Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 1 h
Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
Grain and nut free and so tasty. Seriously delicious.
Ingredienti
Preparazione
- Preheat oven to 165 °C. Put water into a bowl and add the garlic powder and seasoning.
- Add the rest of the ingredients (seeds) and stir thoroughly until most if not all of the water is absorbed.
- Spread the mixture onto a baking sheet. If it is not a non-stick pan, place parchment paper down before spreading the mixture. The crackers should not be more than 1/4" thick. Don't worry if there is liquid, that will evaporate or absorb.
- Bake for 30 minutes. Remove pan from oven and cut crackers into 48 pieces. Flip the crackers over carefully and bake for another 25-30 minutes. Watch them carefully at the end to avoid burning.
53 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Ultime Ricette
Dolce, morbido e gustoso.
|
Ricetta deliziosa, semplice e leggera.
|
Colazione veloce da preparare.
|
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 42 calorie in 1 porzione di Endurance Crackers.
|
|
Divisione Calorie: 65% gras, 20% carb, 15% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
176 kJ
2%
42 kcal
Grassi
3,27g
5%
Grassi Saturi
0,452g
2%
Grassi Monoinsaturi
0,794g
Grassi Polinsaturi
1,858g
Carboidrati
2,2g
1%
Zuccheri
0,07g
0%
Fibra
1,4g
Proteine
1,69g
3%
Sale
0,06g
1%
Colesterolo
0mg
Potassio
38mg
2%
Divisione Calorie:
Carboidrati (20%)
Grassi (65%)
Proteine (15%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|