Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 40 min
Tipo di Pasto:
Contorni
Altro
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
da utente: MyThyme
Spanish Style Brown Rice
Spanish style rice made with brown rice, tomato and peppers, chicken broth or bouillon.
Ingredienti
Preparazione
- Over medium heat melt butter in a large and lightly toast rice for a few minutes. Add 2 crushed garlic cloves and continue to cook for another minute or two.
- Slowly stir in 2 cups of water with bouillon base added or use chicken stock/broth. Stir in tomatoes & chili peppers (like RoTel). Sprinkle sliced green onions on top. Cover.
- Reduce heat to lowest setting. Keep covered and allow to simmer slowly for 30 to 40 minutes (do not stir or remove lid during this time).
- After 30 minutes fluff rice with a fork. Allow to stay on stove uncovered to dry a little if needed.
- Produces 2 cups of rice.
140 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
Recensioni
Easy and goes great with grilled chicken!
19 ago 12 da utente: Aralith221
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Contorni
Altro
Ultime Ricette
Gustoso, morbido e semplice.
|
Ricetta deliziosa, semplice e leggera.
|
Dolce, umido e delizioso.
|
Semplice, senza farina e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
|
Ci sono 462 calorie in 1 porzione di Spanish Style Brown Rice.
|
|
Divisione Calorie: 28% gras, 64% carb, 8% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1933 kJ
23%
462 kcal
Grassi
14,34g
20%
Grassi Saturi
7,305g
37%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
2,992g
Grassi Polinsaturi
0,458g
Carboidrati
74,84g
29%
Zuccheri
5,87g
7%
Fibra
4g
Proteine
9,52g
19%
Sale
4,40g
73%
Colesterolo
30mg
Potassio
284mg
14%
Divisione Calorie:
Carboidrati (64%)
Grassi (28%)
Proteine (8%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|