Tempo di Preparazione: 5 min
Tempo di Cottura: 1 h
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Insalate e Condimenti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Bren911
Brown Rice and Sweet Potato Salad
A great salad that's really a main meal!
Ingredienti
Preparazione
- Cook rice, drain and set aside.
- Combine sweet potato, 1 tbsp olive oil, cumin, sugar and salt and toss.
- Combine pepitas (pumpkin seeds) and sunflowers seeds in separate baking dish.
- Bake sweet potato and seeds at 450 °F (230 °C) for 10 minutes and remove seeds, roast potatoes another 25 minutes.
- Combine vingear, soy sauce and 1 tbsp olive oil as the dressing and season.
- Mix rice, seeds and sweet potato with cilantro and add dressing.
58 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
Whats brownulated brown sugar?
26 set 07 da utente: Angel_Fire
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 302 calorie in 1 porzione di Brown Rice and Sweet Potato Salad.
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Divisione Calorie: 24% gras, 66% carb, 9% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1264 kJ
15%
302 kcal
Grassi
8,23g
12%
Grassi Saturi
1,332g
7%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
3,626g
Grassi Polinsaturi
2,898g
Carboidrati
50,28g
19%
Zuccheri
5,24g
6%
Fibra
4,7g
Proteine
6,89g
14%
Sale
0,77g
13%
Colesterolo
0mg
Potassio
490mg
25%
Divisione Calorie:
Carboidrati (67%)
Grassi (24%)
Proteine (9%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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