Peanut Butter & Banana Quick Bread
Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 55 min
Tipo di Pasto:
Dolci
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: ADobs
Peanut Butter & Banana Quick Bread
Easy, healthy and delicious peanut butter banana bread.
Ingredienti
Preparazione
- Heat oven to 350 °F (175 °C).
- Beat oil, milk, egg whites and peanut butter with whisk until well blended. Stir in bananas.
- Mix remaining ingredients. Add to banana mixture; stir just until dry ingredients are moistened.
- Pour into greased and floured 9x5" loaf pan.
- Bake 50 to 55 minutes or until toothpick inserted in centre comes out clean. (Do not over bake.)
- Cool bread in pan 5 minutes; remove from pan to wire rack. Cool completely.
152 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
I had some for breakfast today, it's AWESOME!!
23 mar 11 da utente: mondzo_ë
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 147 calorie in 1 porzione di Peanut Butter & Banana Quick Bread.
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Divisione Calorie: 32% gras, 58% carb, 9% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
615 kJ
7%
147 kcal
Grassi
5,54g
8%
Grassi Saturi
0,586g
3%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
2,172g
Grassi Polinsaturi
1,187g
Carboidrati
22,41g
9%
Zuccheri
6,62g
7%
Fibra
2g
Proteine
3,65g
7%
Sale
0,35g
6%
Colesterolo
0mg
Potassio
134mg
7%
Divisione Calorie:
Carboidrati (59%)
Grassi (32%)
Proteine (9%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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