Tempo di Preparazione: 10 min
Tempo di Cottura: 10 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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Fantastically quick and easy Chinese meal - who needs takeaways.
Ingredienti
Preparazione
- Melt the spread in a wok or large frying pan, add the garlic and cook, stirring, until soft.
- Add the pork and stir fry over a moderately high heat until no longer pink.
- Add the vegetables and stir fry for about 5 minutes until just cooked.
- Add remaining ingredients and heat through.
- Serve with rice.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 349 calorie in 1 porzione di Chili Pork and Cashews.
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Divisione Calorie: 39% gras, 34% carb, 27% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1461 kJ
17%
349 kcal
Grassi
15,68g
22%
Grassi Saturi
4,185g
21%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
7,246g
Grassi Polinsaturi
2,787g
Carboidrati
29,99g
12%
Zuccheri
5,32g
6%
Fibra
4,2g
Proteine
24,22g
48%
Sale
0,38g
6%
Colesterolo
56mg
Potassio
893mg
45%
Divisione Calorie:
Carboidrati (34%)
Grassi (39%)
Proteine (27%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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