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Produce:
4 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
10 min
Tempo di Cottura:
10 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: Lucybell33

Chili Pork and Cashews

Fantastically quick and easy Chinese meal - who needs takeaways.

Ingredienti

Preparazione

  1. Melt the spread in a wok or large frying pan, add the garlic and cook, stirring, until soft.
  2. Add the pork and stir fry over a moderately high heat until no longer pink.
  3. Add the vegetables and stir fry for about 5 minutes until just cooked.
  4. Add remaining ingredients and heat through.
  5. Serve with rice.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 349 calorie in 1 porzione di Chili Pork and Cashews.
Divisione Calorie: 39% gras, 34% carb, 27% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
1461 kJ
17%
349 kcal
Grassi
15,68g
22%
Grassi Saturi
4,185g
21%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
7,246g
Grassi Polinsaturi
2,787g
Carboidrati
29,99g
12%
Zuccheri
5,32g
6%
Fibra
4,2g
Proteine
24,22g
48%
Sale
0,38g
6%
Colesterolo
56mg
Potassio
893mg
45%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
di GDA*
(349 cal)
17% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (34%)
 
Grassi (39%)
 
Proteine (27%)

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