Tempo di Preparazione: 20 min
Tempo di Cottura: 50 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: Gina333
Beef and Vegetable Meat Loaf
Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.
Ingredienti
Preparazione
- spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
- In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
- In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
- Lightly combine with meat mixture just until mixed.
- Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
- Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 123 calorie in 1 porzione di Beef and Vegetable Meat Loaf.
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Divisione Calorie: 36% gras, 35% carb, 28% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
515 kJ
6%
123 kcal
Grassi
4,99g
7%
Grassi Saturi
1,613g
8%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
1,769g
Grassi Polinsaturi
0,313g
Carboidrati
10,97g
4%
Zuccheri
2,53g
3%
Fibra
2,2g
Proteine
8,84g
18%
Sale
0,34g
6%
Colesterolo
60mg
Potassio
272mg
14%
Divisione Calorie:
Carboidrati (36%)
Grassi (36%)
Proteine (28%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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