Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
Orange Roughy in Scallion and Ginger Sauce
This delicious sauce can be used with many types of fish.
Ingredienti
Preparazione
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Mix sherry or vermouth, soy sauce, sesame oil, onion, ginger and garlic in small bowl.
- Place fish fillets in ovenproof casserole dish.
- Drizzle marinade over fish and bake for 12 minutes or until the fish flakes easily.
- Cod, sole, or flounder can be used instead or orange roughy.
- Note: based on recipe from the South Beach Cookbook.
47 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
VERY salty when used with a thinner cut of fish. I used Tilapia and the soy sauce covered every other flavor. I could hardly eat it. I would use it with a thicker cut and use the low salt soy sauce.
14 gen 10 da utente: what_a_cat
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Secondi Piatti
Ultime Ricette
Una ricetta dolce, deliziosa e senza farina.
|
Snack leggero, gustoso e leggermente dolce.
|
Dolce, umido e delizioso.
|
Snack dolce, morbido e delizioso.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 291 calorie in 1 porzione di Orange Roughy in Scallion and Ginger Sauce.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 22% gras, 14% carb, 64% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1218 kJ
15%
291 kcal
Grassi
6,16g
9%
Grassi Saturi
0,683g
3%
Grassi Monoinsaturi
2,337g
Grassi Polinsaturi
2,149g
Carboidrati
8,68g
3%
Zuccheri
1,47g
2%
Fibra
1,2g
Proteine
39,3g
79%
Sale
2,67g
44%
Colesterolo
136mg
Potassio
543mg
27%
Divisione Calorie:
Carboidrati (14%)
Grassi (22%)
Proteine (64%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|