Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 30 min
Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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This low fat and low calorie zucchini bread is a great homemade alternative to regular bread.
Ingredienti
Preparazione
- Mix flour, cinnamon, baking powder, baking soda and salt in one bowl, set aside
- Mix Splenda, egg beaters, applesauce and vanilla extract in a larger bowl. Blend well and add flour mixture.
- Add in zucchini and walnuts and blend all ingredients until smooth.
- Pour into greased loaf pan and bake at 350 °F (175 °C) for 25 minutes.
390 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
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Recensioni
just eat with some egg beaters and you have a good meal. A little heavy on carbs but the protien in the eggbeaters will help balance it
14 lug 12 da utente: Mo4109
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Tastes good, but I had to bake mine much longer. Might add a little less apple sauce next time.
09 ago 10 da utente: ccampbell1
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 129 calorie in 1 porzione di Zucchini Bread.
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Divisione Calorie: 18% gras, 71% carb, 11% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
539 kJ
6%
129 kcal
Grassi
2,8g
4%
Grassi Saturi
0,322g
2%
Grassi Monoinsaturi
0,424g
Grassi Polinsaturi
1,855g
Carboidrati
24,38g
9%
Zuccheri
13,02g
14%
Fibra
2,1g
Proteine
3,74g
7%
Sale
0,54g
9%
Colesterolo
0mg
Potassio
163mg
8%
Divisione Calorie:
Carboidrati (71%)
Grassi (18%)
Proteine (11%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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