Tempo di Preparazione: 15 min
Tempo di Cottura: 20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Insalate e Condimenti
Pranzo
Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
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da utente: CathyHan
Mediterranean Quinoa Salad
Tangy, full meal salad with grilled chicken and kalamata olives.
Ingredienti
Preparazione
- Bring the water, bouillon cubes, and garlic to a boil in a saucepan.
- Stir in the quinoa. Reduce heat to medium-low, cover, and simmer until the quinoa is tender and the water has been absorbed, 15 to 20 minutes.
- Discard the garlic clove and scrape the quinoa into a large bowl.
- Gently stir the chicken, onion, bell pepper, olives, feta cheese, parsley, chives, and salt into the quinoa.
- Drizzle with the lemon juice, balsamic vinegar, and olive oil. Stir until evenly mixed.
- Serve warm or refrigerate and serve cold.
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Riepilogo Nutrizionale:
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Ci sono 315 calorie in 1 porzione di Mediterranean Quinoa Salad.
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Divisione Calorie: 46% gras, 27% carb, 27% prot. |
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Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
1317 kJ
16%
315 kcal
Grassi
16,28g
23%
Grassi Saturi
3,927g
20%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
7,393g
Grassi Polinsaturi
2,23g
Carboidrati
21,58g
8%
Zuccheri
2,66g
3%
Fibra
2,1g
Proteine
21,48g
43%
Sale
2,02g
34%
Colesterolo
54mg
Potassio
389mg
19%
Divisione Calorie:
Carboidrati (27%)
Grassi (46%)
Proteine (27%)
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Basato su un GDA di 2000 calorie
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