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Produce:
8 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
15 min
Tempo di Cottura:
20 min
Tipo di Pasto:
Secondi Piatti
Insalate e Condimenti
Pranzo
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: CathyHan

Mediterranean Quinoa Salad

Tangy, full meal salad with grilled chicken and kalamata olives.

Ingredienti

Preparazione

  1. Bring the water, bouillon cubes, and garlic to a boil in a saucepan.
  2. Stir in the quinoa. Reduce heat to medium-low, cover, and simmer until the quinoa is tender and the water has been absorbed, 15 to 20 minutes.
  3. Discard the garlic clove and scrape the quinoa into a large bowl.
  4. Gently stir the chicken, onion, bell pepper, olives, feta cheese, parsley, chives, and salt into the quinoa.
  5. Drizzle with the lemon juice, balsamic vinegar, and olive oil. Stir until evenly mixed.
  6. Serve warm or refrigerate and serve cold.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 315 calorie in 1 porzione di Mediterranean Quinoa Salad.
Divisione Calorie: 46% gras, 27% carb, 27% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
1317 kJ
16%
315 kcal
Grassi
16,28g
23%
Grassi Saturi
3,927g
20%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
7,393g
Grassi Polinsaturi
2,23g
Carboidrati
21,58g
8%
Zuccheri
2,66g
3%
Fibra
2,1g
Proteine
21,48g
43%
Sale
2,02g
34%
Colesterolo
54mg
Potassio
389mg
19%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
di GDA*
(315 cal)
16% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (27%)
 
Grassi (46%)
 
Proteine (27%)

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