Voto:
Voto Medio Degli Utenti FatSecret
|
A delicious comforting soup to remind you of "fast food".
Ingredienti
Preparazione
- Bring chicken stock, ginger and soy sauce to a boil.
- Stir together cornstarch and 2 tablespoons of stock mixture.
- Slowly add cornstarch mixture to stock stirring constantly, until thickened.
- Reduce heat to a simmer.
- Slowly add lightly beaten eggs while stirring the soup in the same direction.
- Take off heat.
- Garnish with green onion, salt and white pepper to taste.
- Serve immediately.
227 utenti hanno aggiunto questa ricetta al loro ricettario.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Recensioni
This was really good and very easy to make. My calorie count ended up a little higher that what is shown, but it was still awesome.
01 feb 11 da utente: kda0005
|
Super easy to make and great with Baked Crab Rangoon's for lunch! Just be careful to follow recipe for the right taste, (don't use too much white pepper!)
13 ott 09 da utente: Eemee
|
i loved this base soup recipe! perfect for induction level of atkins.
12 ago 07 da utente: Ikon
|
If you sub egg beaters will it turn out similar?
03 lug 07 da utente: anstorm
|
can't wait to try this!
03 lug 07 da utente: memauss
|
But? What is it supposed to look like? what happens to the egg? I've got visions of floating scrambled egg lolol
03 lug 07 da utente: Shantaine
|
|
|
|
|
Recensisci questa ricetta
È necessario accedere per poter votare questa ricetta. Clicca qui per accedere.
|
|
|
Trova Più Ricette
|
Filtra per Tipo di Pasto
Minestre
Ultime Ricette
Ricetta deliziosa, semplice e leggera.
|
Morbidi, deliziosi e senza glutine.
|
Morbido, delizioso e leggermente dolce.
|
Veloce, facile e con poche calorie.
|
|
Scrivi una Ricetta
Riepilogo Nutrizionale:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ci sono 68 calorie in 1 porzione di Egg Drop Soup.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Divisione Calorie: 38% gras, 36% carb, 27% prot. |
|
Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
Energia
286 kJ
3%
68 kcal
Grassi
2,81g
4%
Grassi Saturi
0,854g
4%
Grassi Monoinsaturi
1,08g
Grassi Polinsaturi
0,449g
Carboidrati
6,01g
2%
Zuccheri
0,45g
1%
Fibra
0,3g
Proteine
4,5g
9%
Sale
2,54g
42%
Colesterolo
106mg
Potassio
88mg
4%
Divisione Calorie:
Carboidrati (35%)
Grassi (38%)
Proteine (27%)
|
|
Basato su un GDA di 2000 calorie
|