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Produce:
12 porzione(i)
Tempo di Preparazione:
30 min
Tempo di Cottura:
1 h
Tipo di Pasto:
Pane & Prodotti da Forno
Spuntini
Colazione
Voto:
Average FatSecret member ranking Voto Medio Degli Utenti FatSecret
da utente: sarans93

Banana Bread

A banana bread where you can't tell there isn't any butter.

Ingredienti

Preparazione

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C) and spray a bread or muffin pan.
  2. Mix together flours, baking soda, and cinnamon in a small bowl.
  3. Beat together brown sugar, apple sauce, and yogurt. Add in eggs and vanilla. Beat in mashed bananas.
  4. Add flour mixture to wet ingredients. Stir in walnuts.
  5. Cook bread for 60 minutes or muffins for 35 minutes.
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Riepilogo Nutrizionale:

Ci sono 184 calorie in 1 porzione di Banana Bread.
Divisione Calorie: 15% gras, 76% carb, 9% prot.

Valori Nutrizionali
Porzione
per porzione
per porzione
% AR*
Energia
771 kJ
9%
184 kcal
Grassi
3,12g
4%
Grassi Saturi
0,45g
2%
Grassi Insaturi
0g
Grassi Monoinsaturi
0,557g
Grassi Polinsaturi
1,652g
Carboidrati
35,36g
14%
Zuccheri
15,77g
18%
Fibra
3,1g
Proteine
4,38g
9%
Sale
0,07g
1%
Colesterolo
31mg
Potassio
280mg
14%
* Assunzioni di riferimento di un adulto medio (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
di GDA*
(184 cal)
9% GDA
Divisione Calorie:
 
Carboidrati (76%)
 
Grassi (15%)
 
Proteine (9%)

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